Valjci za posebne namjene


Pored standardnih anilox valjaka za fleksotisak proizvodimo i cijeli niz specijalnih tehničkih valjaka nestandardnih geometrija, materijala i dimenzija za naše kupce sa posebnim zahtjevima.

Valjke proizvodimo svim poznatim tehnologijama i postupcima kao i namjenski razvijenim postupcima. Stotine se specijalnih valjaka iz Aniloxa svakodnevno širom svijeta osim za tisak, koristi u raznim kontinuiranim tehnološkim procesima prijenosa boja, lakova, ljepila, releasa, voskova, UV i raznih drugih specijalnih premaza i nanosa stvarajući zadivljujući dugački i šaroliki niz poznatih proizvoda.

Naši se specijalni valjci koriste u industrijama fleksibilne ambalaže, specijalnih papira i njihovih proizvoda, valovitog kartona, plastike i plastičnih folija, samoljepljivih traka, kože, drva, optičkoj (polarizirani filmovi) i elektronskoj industriji.

Anilox valjci u proizvodnji valovitog kartona


Garancija kvalitete

Imamo uspostavljen djelotvoran sustav upravljanja kvalitetom sukladno zahtjevima standarda ISO 9001:2015. Također prepoznali smo i prihvatili odgovornost za čist i zdrav okoliš. Sredina u kojoj radimo poznata je kao prirodno i ekološki sačuvana i zdrava.