Kliše-mesing


Od jednostavnih do najelegantnijih dizajnerskih oblikovanja, spoj CNC tehnologije i mesinga predstavlja idealnu kombinaciju za izradu klišea koji zahtjevaju visoku izdržljivost i stabilnost. Mogućnost primjene je velika, a uključuje tiska na ambalažu proizvoda duhanske, farmaceutske, kozmetičke i sl. industrija.

Izvrstan su izbor kod velikih naklada, odnosno naklada koje se ponavljaju. Dubina graviranja prilagođava se potrebama. Moguće je otisnuti vrlo fine detalje na plastici.

Tipovi proizvoda koje izrađujemo: 

  • ravne ploče (debljina 1-7 mm)
  • cilindrični (rotacioni) klišei (po nacrtu)
  • segmenti/djelovi cilindra (po nacrtu)

Mesing je najbolje rješenje u slučaju kad se želi kombinirati tisak folijom i reljefni tisak. Moguće je postići utisnuća s više razina, ili sa zaobljenim rubovima. U odnosu na čelik, mesing je isplativije rješenje koje daje iznimno kvalitetne rezultate.

Na svim alatima iz mesinga po zahtjevu se nanosi sloj nikla debljine 20 µm koji poboljšava toplinsku vodljivost, osigurava veću trajnost, te smanjuje ljepljenja folije.


Garancija kvalitete

Imamo uspostavljen djelotvoran sustav upravljanja kvalitetom sukladno zahtjevima standarda ISO 9001:2015. Također prepoznali smo i prihvatili odgovornost za čist i zdrav okoliš. Sredina u kojoj radimo poznata je kao prirodno i ekološki sačuvana i zdrava.