Kliše-magnezij


Magnezij je metal koji se odlikuje odličnom toplinskom provodnošću, što pogoduje procesu tiska folijom. Klišei izrađeni iz magnezija primarno se koriste kao ravne ploče. Prednosti magnezijskih klišea su niska cijena i kratak proces izrade, uz vrlo kvalitetne rezultate.

Magnezij predstavlja idealano rješenje za manje i srednje veličine naklada. Trajnost klišea ovisi prije svega o načinu njegovog korištenja. Adekvatnim načinom upotrebe njime se može postići od 50.000 do čak 300.000 otisaka.
Pokazalo se da su ovakvi klišei posebno dobri kad su u pitanju manje površine koje će se otisnuti, i sam dizajn nije pretjerano kompliciran.

Za alate većih dimenzija uz podatak o radnoj temperaturi izvršiti ćemo izračun deformacija uslijed zagrijavanja, te vam isporučiti kliše sa idelanim dodirom/ preklopom/paserom prema tiskanim površinama.


Garancija kvalitete

Imamo uspostavljen djelotvoran sustav upravljanja kvalitetom sukladno zahtjevima standarda ISO 9001:2015. Također prepoznali smo i prihvatili odgovornost za čist i zdrav okoliš. Sredina u kojoj radimo poznata je kao prirodno i ekološki sačuvana i zdrava.