O nama


Anilox je vodeća tvrtka u regiji u području grafičke pripreme, proizvodnje i graviranja valjaka za tisak fleksibilne ambalaže i tisak u industriji dekora. Međutim, polje primjene naših proizvoda se na tome ne završava, već naša tvrtka predstavlja inovativno radno okruženje u kojem su pronađena različita rješenja primjenjiva i u drugim granama industrije. Na taj način, od lokalno orijentirane, mi postajemo globalno orijentirana radna sredina, šireći svoj asortiman proizvoda i sudjelujući u razvoju inovativnih tehnologija.

Naše znanje, kreativnost i zalaganje usmjereni su potrebama naših kupaca sa ciljem da pratimo njihov razvoj i zajednički pronalazimo najbolja rješenja.

Osnovni zadatak za nas u Aniloxu je da, uz visoko postavljene standarde, pružajući fleksibilnost i kooperativnost, pratimo potrebe naših kupaca i tako postanemo njihov preferirani partner i dobavljač.

ESIF-logo


Garancija kvalitete

Imamo uspostavljen djelotvoran sustav upravljanja kvalitetom sukladno zahtjevima standarda ISO 9001:2015. Također prepoznali smo i prihvatili odgovornost za čist i zdrav okoliš. Sredina u kojoj radimo poznata je kao prirodno i ekološki sačuvana i zdrava.