Grafička priprema


Grafička priprema omogućuje prijenos najrazličitijih originala (dizajnerskih rješenja) u oblik pogodan industrijskoj reprodukciji na materijale kao što su papiri, plastične folije, aluminijske folije, kartoni itd. Krajnje korisnike naših kupaca najvećim dijelom čine proizvođači hrane, lijekova, higijenskih proizvoda, te proizvođači omotnih i dekorativnih papira.

S obzirom na činjenicu da živimo u doba iznimno brzih tehnoloških promjena, koje su unutar Anilox-a najviše izražene u odjelu grafičke pripreme, kontinuiranom nadogradnjom opreme, software-a, a posebno trajnom edukacijom i profesionalnim razvojem zaposlenika, postižemo stalni rast u opremljenosti i znanju, a time i u kvaliteti našeg prizvoda kako bi zadovoljili potrebe naših kupaca.
Jedan od bitnih segmenata u postizanju te kvalitete je implementacija Color Managementa koji osigurava mjerljiv i kontrolabilni proizvod.


Garancija kvalitete

Imamo uspostavljen djelotvoran sustav upravljanja kvalitetom sukladno zahtjevima standarda ISO 9001:2015. Također prepoznali smo i prihvatili odgovornost za čist i zdrav okoliš. Sredina u kojoj radimo poznata je kao prirodno i ekološki sačuvana i zdrava.