Dekor


Omotni i dekorativni papiri su specifični proizvod, kako zbog raznolikosti originala, tj. idejnih rješenja koji mogu biti crteži i slike u raznim tehnikama, tekstil, različite kombinacije plastičnih materijala, stakla, glittera, izrezaka iz novina i časopisa, a u novije vrijeme i digitalnih formata, tako i zbog unaprijed predviđene varijabilnosti samog krajnjeg otiska za isti original. To znači da će isti set tiskarskih valjaka omogućiti mnoštvo varijanti u otisku – promjenom materijala tiska ili kombinacija boja kao krajnji rezultat dobivaju se najrazličitiji efekti.

Efekti i jesu bit dekorativnih papira, pa ako trebate raskoš intenzivnih pa čak i fluorescentnih boja, transparencija i svjetlosti, refleksiju zlata, srebra, bakra, metaliziranih folija, efekte reljefa, dragog kamenja ili neke sasvim nove, rado ćemo vašu imaginaciju pretočiti u poseban, dojmljiv i originalan proizvod.


Garancija kvalitete

Imamo uspostavljen djelotvoran sustav upravljanja kvalitetom sukladno zahtjevima standarda ISO 9001:2015. Također prepoznali smo i prihvatili odgovornost za čist i zdrav okoliš. Sredina u kojoj radimo poznata je kao prirodno i ekološki sačuvana i zdrava.